Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

Activitats extraacadèmiques

27-09-2019 Curs d'actualització en la mirada organitzativa i l'acompanyament
Quan: 27 de setembre, 25 d'octubre, 8 de novembre i 13 de desembre de 2019
Hora inici: 08:00
On: Universitat d'Andorra

Aquest curs es desenvolupa en el marc d’un programa de Postgrau en acompanyament a la persona amb deteriorament cognitiu (de trenta crèdits), del qual en constitueix el cinquè mòdul (de cinc crèdits).
En aquest curs es pretén prendre consciència de la dimensió organitzativa a l’hora de millorar les pràctiques d’atenció. Treballarem a dos nivells, el més estructural i la dimensió més psico-social de l’organització. Les organitzacions estan composades per la part arquitectònica i d’entorn, la de les relacions humanes que s’estableixen entre els diferents grups d’interès, i per últim de la interrelació entre ambdós sistemes. En el mòdul posarem èmfasis als sistemes per separat i també en com es genera un diàleg constant entre ells.

Més informació a: https://www.uda.ad/blog/mirada-organitzativa-acompanyament/


11-10-2019 Curs d'actualització en aspectes psicosocials de les malalties cròniques i l'envelliment
Quan: Sessions presencials 11 i 12 d’octubre de 2019
Hora inici: 10:00
On: Universitat d’Andorra

Aquest curs és el primer dels cursos d'actualització en cronicitat i envelliment actiu.

En resposta a la demanda de formació dels professionals de la salut en l’àmbit de l’atenció integrada en la cronicitat i l’envelliment, la Universitat d’Andorra (UdA), en col·laboració amb l’Escola Superior de Ciències de la Salut Tecnocampus, ofereixen un conjunt de programes de formació en aquest àmbit. Aquesta oferta de formació s’estructura en nou cursos d’actualització, de tres crèdits cadascun d’ells, que s’oferiran des de l’octubre del 2019 fins al novembre del 2021, seguint una metodologia semipresencial.

Més informació a: https://www.uda.ad/blog/curs-aspectes-psicosocials-de-les-malalties-croniques-lenvelliment/