Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


Psicòleg/loga Clínic/a Consorci Sanitari Terrassa
Publicació: 14/02/2020
Referència: 10170
Descripció:

Contracte interí amb possibilitat de continuïtat i estabilitat.

Requisits: Títol d'Especialista en Psicologia Clínica. Es valorarà experiència preferentment d 'haver estat format i haver treballat a l'àmbit de la Psicooncologia. 

Interessats/des poden fer arribar a la Direcció de Recursos Humans del CST, Hospital de Terrassa (ctra Torrebonica s/n 08227 Terrassa) o per mail a mfite@cst.cat un CV actualitzat on hi consti per separat  la informació dels quatre apartats següents:

a) Dades personals (email i tel contacte)  b) mèrits acadèmics (separant formació reglada i formació complementària)  c) mèrits professionals (activitat assistencial realitzada)    d) mèrits científics i d'investigació (publicacions, comunicacions, treball de recerca, etc)

La Comissió de seleccció, prèvia valoració dels mèrits, podrà convocar al candidat/a a una entrevista personal per completar la valoració de la seva idoneitat per al lloc de treball requerit i concretar aspectes de les condicions laborals. 

Recepció de candidatures fins el 30 de maig de 2020.