Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


CONVOCATÒRIA DE 4 METGES/SSES - SERVEI D'URGÈNCIES, HOSPITAL GENERAL DEL PARC SANITARI DE SANT JOAN DE DÉU, SANT BOI DE LLOBREGAT (BARCELONA)
Publicació: 06/10/2017
Referència: 4685
Descripció:

URGÈNCIES El Servei d’Urgències de l’Hospital General del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, necessita incorporar 4 metges/gesses. S’ofereix jornada complerta al 100% i contractació indefinida. Incorporació immediata. S’ofereix:  REMUNERACIÓ: Segons Conveni SISCAT  DEDICACIÓ: Completa Requisits:  Títol d’Especialitat en Medicina Interna / Medicina de Família  Coneixements del funcionament i estructura de Serveis d’Urgència i la seva integració dintre dels Serveis d’Urgència d’Atenció Primària i Servei d’Emergències de Catalunya Es valorarà:  Experiència en Servei d’Urgència  Formació en Màster d’Urgències  Habilitats: treball en equip, organitzatives, adaptació/flexibilitat i comunicació impacte/influència  Experiència en Recerca i Docència.  Coneixements d’anglès. Contacte: Dr Xavier Martret, Cap de Servei de Medicina Interna i Urgències. T 677 222 536. xavier.martret@pssjd.org