Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


Metges/gesses Internistes – Servei de Medicina Interna i Urgències, Hospital General, Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, Sant Boi de Llobregat (Barcel
Publicació: 12/09/2017
Referència: 4571
Descripció:

El Servei de Medicina Interna i Urgències de l’Hospital General del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, necessita incorporar personal facultatiu per atenció continuada i guàrdies de Medicina Interna. Desenvolupament de la feina assistencial principalment dintre de l’àrea d’urgències. Es requereix, Títol d'especialista en Medicina Interna i experiència en el maneig de pacient crític. Possibilitat de contractació indefinida amb jornada en funció de la disponibilitat. Condicions i retribucions segons Conveni (1er.Conveni col·lectiu de treball dels hospitals d’aguts, centres d’atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el servei català de la salut). Incorporació immediata. Contacte: Dr. Xavier Martret, Cap del Departament de Urgències i Medicina Interna. Email: xavier.martret@pssjd.org. Tel 677 222 536.