Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


Metge / Metgessa pel Servei de Medicina Interna i Urgències. Hospital General, Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, Sant Boi de Llobregat (Barcelona)
Publicació: 06/10/2017
Referència: 4686
Descripció:

El Servei de Medicina Interna i Urgències de l’Hospital General del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, necessita incorporar personal facultatiu per reforç període hivern (3 mesos) amb possibilitat de continuïtat posterior amb cobertura de guàrdies i atenció continuada i cobertures estiu 2018. Es tracta de feina assistencial a planta d’hospitalització de Medicina Interna (horari 08-1540 hores) més guàrdies i cobertures de tarda. Inici de contractació gener 2018. Possibilitat d’inici abans en funcions de guàrdia i atenció continuada. Es requereix, Títol d'especialista en Medicina Interna i experiència en el maneig de pacient crític. Condicions i retribucions segons Conveni SISCAT. Contacte: Dr. Xavier Martret, Cap del Departament de Urgències i Medicina Interna. Email: xavier.martret@pssjd.org. Tel 677 222 536.