Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Sala de premsa

Comunicat Acadèmia
L’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya, s’uneix als esforços per inactivar el coronavirus COV19 activant el sistema de teletreball per a tot el personal.
Publicada el 16/03/2020

Barcelona 16 de març 2020. Atesa la situació d’alerta sanitària generada per la infecció del coronavirus SARS-CoV-2 (coronavirusCOV19) i seguint les recomanacions emeses per les autoritats sanitàries del nostre país, ens plau comunicar-los que l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, a la seva seu de Can Caralleu i a les seves Filials, romandrà tancada.

 

Igualment els informem que l'Acadèmia ha facilitat als seus treballadors la possibilitat de realitzar les seves tasques laborals des de casa i per via telemàtica i, per tant, vostès poden contactar amb tots ells a través del seu correu electrònic o telèfon.

 

Els anunciarem més endavant i quan ens sigui possible, la data en què les instal·lacions de l'Acadèmia tornaran a estar obertes i amb tot el personal treballant des de la mateixa entitat.